Bort från vardagen

Bort från vardagen

Z parkens camping

CampingPosted by Anette Tue, June 25, 2019 08:36:12
Motala

Ångsta camping

CampingPosted by Anette Sat, June 22, 2019 21:08:11
På midsommardagen kom vi fram efter att vi lämnat Barsele efter lunchen, vi åkte E45 och Ångsta camping ligger ca 2mil från Östersund.

Liten drive in camping med 5 stugor och några elplatser ca 4 st och resten utan el. Men ren och städad camping.

Bureå Camping

CampingPosted by Anette Tue, May 21, 2019 13:31:51
Helgen 17-19 maj åkte vi till Bureå Camping, NW tävling i två dagar. Fin liten camping vid Bureå älv, dom flest på campingen just den här helgen var nog antingen arrangör eller tävlande.
250 kr per natt och det var det värt. Fint servicehus och trevlig omgivning


Utomhus och fordon dom översta bilderna, sedan inomhus och utomhus söken på lördagen då jag läste min vovve perfekt och vi fick diplom.

På söndagen var behåller söken i tält och mellan två stugor, det gick bra och inomhussöket var i en stuga i närheten. Ingen förflyttning mellan söken.

Sedan på utomhus söket var det jätte varmt och jag gick tillbaka till mitt beteende och väntar inte på honom utan jag säger på en gång markera han behövde bara sätta nosen på något utan att han visar. Samma på fordonsöket alltså från min sida.


Mid Nordic cup

CampingPosted by Anette Fri, August 03, 2018 17:02:02
Vi hade bokat redan i maj en husbilsplats på Vivatjärns camping i Timrå. V skulle spela i cupen och vi bodde på campingen med hundarna och resten av alla föräldrar. Campingen ligger mellan järnvägen och E4:an så det är livat, fint väder hade vi och mycket trevliga campingägare. Perfekt område att rasta hundarna och så cyklade vi till och från fotbollen jätte vackert och fina cykelvägar harKvitnes camping

CampingPosted by Anette Mon, July 23, 2018 11:18:10
I Torsdags åkte vi i väg från den tryckande värmen hemma. Vi övernattade i Stensele på rastplatsen, vi sov gott hela natten. Åkte sedan över till Norge och var framme i Kvitnes vid 13 tiden.


Lite fiske och avkoppling i fina Kvintnes, det var många turister från andra länder som kom och övernattade på campingen. Både Italienare, schweizare och från Norge hade vi som grannar.

Vi stod på den övre platån så utsikten var det inte fel på, härligt med den fina Norska naturen.Gekås Camping

CampingPosted by Anette Sun, July 01, 2018 23:04:55
I dag åkte vi vidare till Gekås, Vi kom fram vid 12 tiden, fick en bra plats vid husbilsparkeringen. Vi åt lunch på salladsbaren.

Skrea camping

CampingPosted by Anette Fri, June 29, 2018 23:12:09
I dag blev det många mil, vi såg Göteborg från E6:an, och hamnade i Falkenberg vid 15 tiden
vi checkade in fick plats 24 först, den låg vid långliggarna så vi bytte till plats 20 bra val👍
490 kr per dygn och då ingår inte duschen, det kostar att ligga på topp i Södra Sverige.
Fint väder hade vi i alla fall, och V hon badade och så var vi ute och gick med hundarna i den mån det gick då det var så varmt, tur vi har ac i bilen.

Fint väder och hundarna hade en egen strand 👍2 dygn var vi på Campingen
Haganäsets Camping

CampingPosted by Anette Thu, June 28, 2018 23:06:19
I dag har det blivit mycket bilkörning tvärs över norr Vi åkte från Geiranger fjorden via Otta och Lillehammer, Kongsvingen och fram i Charlottenberg och Haganäsets camping där vi skall stå en natt 270 kr och 10 kr för duschenNext »