Bort från vardagen

Skellefteå alpinaHusbilen

Posted by Anette Sun, February 10, 2019 12:18:16

Tävling lördag och söndag i Klutmarksbacken
Det var start först vid 11 så vi hade gått om tid att ta oss dit med husbilen
Riktigt vinterväder

Blog image

Blog imageBesiktning slalom åk 1

Nalovardo 25-27/1Husbilen

Posted by Anette Tue, January 29, 2019 05:55:41

Det var fartläger i Nalovardo i helgen, V skulle träna Super G, tränare var Anja Pärsson och Micke Ljungling, samt Västerbottens alla andra tränare. Vi fick plats 55 på campingen 295 kr per natt. Dom från Tärnaby bodde mittemot våran bil, dom har en halvintegrerad pilot. Kallt som attan var det och fast det fanns 16 ampere i stolpen var vi tvungen att köra med fläkten inomhus för att få upp någon värme och då hade vi väl ca 21 grader i husbilen. Men den vattenburna värmen hade lite kämpigt att komma i temp då kylan var ca 20171102 grader kallare på natten säkert. Vi åkte upp på torsdagen. Hem på söndagen och då var det ca 28 grader då vi körde hem. Det drog hemskt på passagerare sidan jag hade täckbyxor, dunjacka och filt samt mössa och vantar. Fy..
Vi har inte vatten systemet igång och det var nog tur annars hade nog allt frusit till is.. vi körde med dunk på toan och dunk i köket avloppet har vi igång och det hade då inte frusit.KåbdalisHusbilen

Posted by Anette Thu, December 27, 2018 16:59:16

Vi tog en tur till Kåbdalis vi tre ca -2 och sol en stund superhärligt. Åkte upp på annandagen, hundrastning i Lycksele och lunchstopp innan glommersträsk. Var uppe vid tretiden,

Blog image
Blog image

Sala silvergruvaStällplats

Posted by Anette Wed, December 05, 2018 12:40:34

Vi avslutade höstlovet med att åka förbi Sala silvergruva och gick en guaidad rundtur ned till 150 meter i gruvan, helt klart värt pengarna, spännande och lärorikt. Vi stod på ställplatsen, det var som tomt så här på hösten, med ström och dusch så gick det på 180 kr.
Blog imageBlog image

Höstlovet 18Husbilen

Posted by Anette Wed, December 05, 2018 12:33:44

På höstlovet som V hade, for vi först ned till morbror till stugan som ligger på en ö i Stockholms skärgård.
Blog imageDet blev en del promenader med hundarna, det var nästan folktomt ute på ön.
Blog imageBlog imageEn obligatorisk rundtur med bil blev det med morbror.

Blog imageEtt stort ankare gjord helt i trä.
Blog image

Mid Nordic cupCamping

Posted by Anette Fri, August 03, 2018 17:02:02

Vi hade bokat redan i maj en husbilsplats på Vivatjärns camping i Timrå. V skulle spela i cupen och vi bodde på campingen med hundarna och resten av alla föräldrar. Campingen ligger mellan järnvägen och E4:an så det är livat, fint väder hade vi och mycket trevliga campingägare. Perfekt område att rasta hundarna och så cyklade vi till och från fotbollen jätte vackert och fina cykelvägar har Blog imageBlog imageKvitnes campingCamping

Posted by Anette Mon, July 23, 2018 11:18:10

I Torsdags åkte vi i väg från den tryckande värmen hemma. Vi övernattade i Stensele på rastplatsen, vi sov gott hela natten. Åkte sedan över till Norge och var framme i Kvitnes vid 13 tiden.
Lite fiske och avkoppling i fina Kvintnes, det var många turister från andra länder som kom och övernattade på campingen. Både Italienare, schweizare och från Norge hade vi som grannar.

Vi stod på den övre platån så utsikten var det inte fel på, härligt med den fina Norska naturen.

ArbogaHusbilen

Posted by Anette Wed, July 04, 2018 12:55:46

På tisdagen åkte vi i från Ullared och åkte vidare till Arboga och träffa Karin och Peter, vi står på deras gård och unghunden fick stå i hundhår med sin mamma, mormor och morbror.

Blog imageBlog image